Anmeldelse af Jack & the Beanstalk

Hvis du har lyst til at spille et spil, der ikke minder om alle andre spil, derude i casino-verdenen, så er du kommet til det rette sted. Et moderne spil er hvad Jack & the Beanstalk er. Lidt almindelig er spillemaskinen selvfølgelig, det er en enarmet tyveknægt, men temaet er den klassiske fortælling om en dreng og hans søgen efter rigdom! Du er garanteret et magisk eventyrland fra dine barndomsminder.

Generelt om Jack & the Beanstalk

I spillet er der 5 hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Der er også forskellige funktioner så som Free Spins og de famøse Wild-symboler. Du er altså garanteret sjov og spas og hvis du interesserer dig det mindste for eventyr er det bare perfekt. Spillet starter nemlig med en lille eventyrvideo, hvor ud bliver præsenteret for Jack, der er hovedpersonen i eventyret.

I Jack & the Beanstalk er der 10 forskellige indsatsniveauer, du kan vælge imellem. Disse niveauer går fra 1-10 og du kan derudover indstille møntværdien fra 0.10 til 5.00. Der er altså frit valg, du skal bare holde dig inden for minimums- og maksimumsindsatsen. Maksimumsindsatsen er 1.000 kroner per. Spin. Du kan altså se, at der er spil til alle pengepunge her.

Symboler i Jack & the Beanstalk

* Skattekister

* Guldhøns

* Pengesække

* Guldharper

* Geder

* Økser

* Trolde

* Jack

* Vandkander

* Kortspilsymbolerne 10, J, Q, K og A

Gratis spins i Jack & the Beanstalk

De gratis spins, du kan få fat i her i spillet kan ske på følgende måder

* 3 eller flere Scatter-symboler aktiverer 10 Free Spins

* 3 eller flere Scatter-symboler under Free Spins aktiverer 5 ekstra (!!!) gratis spins.

* Det der så sker er, at du aktiverer den gratis runde med ekstra spins, som afvikles i henhold til samme møntværdi og indsats som du valgte til det oprindelige spil. r.

Fede features i Jack & the Beanstalk

En anden rigtig fed feature, som Jack & the Beanstalk har er autopiloten! Hvis du bliver træt i fingrene eller hvis du ønsker at lave en kop kaffe eller snuppe en bid mad, ja så behøver du faktisk ikke stoppe spillet. Du kan slå autopiloten til og hvem ved om du har vundet den store jackpot, når du kommer hjem uden at løfte en finger i den allermest bogstaveligste forstand?

Derudover er der også kælet for grafikken og animationen i Jack & the Beanstalk. Løbende kører der for eksempel små videoer, når du aktiverer gratis spins runde. Det er nogle fede detaljer, der gør, at man for det første lever sig ind i spillet og samtidig har lyst til at spille mere. 

Konklusion af Jack & the Beanstalk

Har du den mindste interesse i eventyr er det her spil virkelig noget for dig! Og hvis du ikke har den mindste interesse, kan du sagtens give det en chance alligevel. Spillet er nyt og moderne og du er garanteret en super sjov oplevelse og derudover har du mulighed for at vinde en god sum. Hvad er der ikke at kunne lide? Du ønskes held og lykke og pøj pøj med at score den store jackpot! Spillet er udviklet af Net Entertainment, hvilket allerede afslører kvaliteten.